SCHEDULE

An overview of the whole conference program is shown below. Click each session for more details.

09:00 am - 10:00 am
Breakfast and Registration
10:00 am - 11:00 am
LAMP LIGHTING INUAGRAL
11:30 am - 12:30 am
KEYNOTE SPEAKER

OPEN PLENARY
SESSION

MAIN INUAGRAL AREA

Ar. Christoph Timm (SOMs Associate Director)
Project : T2 Terminal Mumbai, India

01:00 pm - 02:00 pm
LUNCH BREAK - Sponsored by (ENTRY BY INVITATION ONLY)
02:00 pm - 03:00 pm
Exhibition Tour
14:30 pm - 16:40 pm
SESSION 1
06:00 pm - 09:00 pm
SOCIAL EVENT
*EXCLUSIVE BY INVITATION ONLY
GALA NIGHT
IALD
EXPERIENCE
iLOUNGE

TRACK A

CURATORS

  • Ar. Prashant Sutaria

    Prashant Sutaria Architects, Mumbai

  • Ar. Ketan Sheth

    Goldmine Projects Pvt. Ltd., Mumbai

  • Ar. Khozema Chitalwala

    Designers Group, Mumbai

  • Ar. Sunil Gambani

    Drishti Architects, Mumbai

  • Ar. Kiran Gala

    Kiran Gala & Associates, Mumbai

  • Ar. Kavita Talib

    STAPL, Mumbai

  • Mr. Nikhil Divekar

    AIM Solutions, Mumbai

  • Mr. Tejas Doshi

    Light & Beyond, Kolkata

SESSION 1

THEME: Retail & Commercial

SESSION CURATOR:

AR. PRASHANT SUTARIA

Prashant Sutaria Architects, Mumbai

SESSION CHAIR:

AR. MANISH DIKSHIT

Aum Architects, Mumbai

TIMING - 14:30 PM ONWARDS

DURATION - 130 MINS

SESSION DETAILS

14:30 - 14:35 (5 mins)

Ar. Prashant Sutaria - Prashant Sutaria Architects (Mumbai) & Mr. Sachin Motwani (OSUM)

14:35- 14:50 (15 mins)

Keynote Session

Ar. Isha Narayan- Architect Narayan & Associate (Mumbai)

14:50- 15:20 (30 mins)

20/20 Session

"Topics: How Much is Enough - Lights & Decorative Fixtures

Speakers -

1. Ar. Lalita Tharani - Collabarative Architecture (Mumbai)

2. Ar. Ayush Kasliwal - Ayush Kasliwal Design (Jaipur)

3. Ar. Rajiv Parekh - Red Architects (Mumbai)

4. Ar. Aditya Yamsanwar - Team One Architects (Mumbai)

15:25 - 16:10 (45 mins)

Panel Discussion

Topic: Challenges & Complexity in Retail & Commercial Design

"MODERATOR:

Ar. Anand Puri - Centre for Design Excellence (Bangalore)

PANELIST:

1. Ar. Mihir Kotak - 4th Dimension (Mumbai)

2. Ar. Zaki Shaikh - Parthenon Architects (Mumbai)

3. Ar. Shobhan Kothari - Atelier Design N Domain (Mumbai)

4. Ar. Yogesh Wadhwana - DWG Design (Mumbai)"

16: 10 - 16: 15 (15 mins)

Brand Presentation

OSUM ELECTRICAL SOLUTIONS

16:15 - 16:30 (15 mins)

Keynote Session

Off beat activity with Brand

Ar. Prashant Sutaria - Prashant Sutaria Architects (Mumbai)

Continue

TRACK B

CURATORS

  • Ar. Hiten Sethi

    Prashant Sutaria Architects, Mumbai

  • Ar. Sandeep Shikre

    Goldmine Projects Pvt. Ltd., Mumbai

  • Ms. Mala Singh

    Designers Group, Mumbai

SESSION 1

THEME: SUSTAINABILITY A KEY TO FUTURE

SESSION CHAIR:

HITEN SETHI

Prashant Sutaria Architects, Mumbai

TIMING - 02:30PM - 04:30PM

DURATION - 120 MINS

SESSION DETAILS

2:30 - 2:35 (5mins)

Welcome Note

Mr. Mohit Hajela [Jaquar]

2:35 - 2:37 (2mins)

Chair Remarks

Ar. Hiten Sethi (H.S.A)

2:37 - 2:45 (7mins)

Keynote

Habeeb Khan

2:45 - 3:00 (15mins)

Keynote Presentation

Introducing Circular Economy in the built environment

Ms. Gayatri Sahni [Gayatri Sahni]

3:00 - 3:45 (45mins)

Panel Discussion including Q & A

Energy Efficient Designs

"Ar. Hiten Sethi [H.S.A] (Moderator)

Ar. Jitendra Mehta [Mehta & Associates]

Ar. Tushar Sogani [TSDPL]

Ar. J P Agrawal [Agrawal & Agrawal]

Mr. Bejay [Pidilite]

Ms. Roshni Udyavar [Roshni Udyavar & Associates]"

3:45 - 3:57 (7mins)

20/20

Is sustainability overrated?

Ar. Amol Prabhu [Shashi Prabhu & Associates]

4:00 - 4:15 (15mins)

Keynote Presentation

Ar. Sonali Bhagwati [DPA]

TRACK C

CURATORS

  • Mr. Birju Patel

    Mep Consulting Engineers

  • Er. Girish Dravid

    Sterling Engineering

  • Ar. Karl Wadia

    Architect Hafeez Contractor

  • Er. Nikhil Shanghvi

    Sacpl

  • Ar. Saurabh Chatterjee

    Skyline Architects

  • Ar. Reza Kabul

    ARK

  • Ar. Tak Mathews

    Tak Consulting

  • Ar. Vivek Bhole

    Neo Modern Architects

SESSION 1

THEME: ARCHITECTURE : New Icons

SESSION CURATOR:
SESSION CHAIR:

Karl Wadia

Architect Hafeez Contractor

TIMING - 2:30 PM- 04.30 PM

DURATION - 120 MINS

SESSION DETAILS

02:30 - 02:35 ( 5 mins)

Welcome Note

Ar. Karl Wadia [Architect Hafeez Contractor] + Mr. Saurbh Agarwal Stonex

02:35 - 3:05 (30 mins)

Knowledge Session - 1

The 42

Ar. Pushyamitra Londhe [ Architect Hafeez Contractor]

Er. Venugopal Barkur [BES Consultants]

Mr. Birju Patel [ MEP Consulting Engineers]

03:05 - 03:10 (5 mins)

Brand Presentation

SCG Brand Presentation

Mr. Abhijeet Datta [Group MD]

03:10 - 03:40 ( 30 mins )

Knowledge Session - 2

The International Christian Worship Centre at Nigeria

Ar. Sanjay Porwal [Kalayojan Architects]

Ar. Pathik Joshi [Kalayojan Architects]

Ms. Kshama Rane [Sterling Consultants Pvt Ltd]

Mr. R.N.Joshi [ARKK Consultants]

03:40 - 03:55 ( 15 mins )

Keynote Presentation

Case Studies of Iconic Residential Architecture

Ar. Vivek Bhole [Neo Modern Architects]

03:55- 04:25 ( 30mins )

Knowledge Session - 3

Rustomjee Crown

Ar. Karl Wadia [Architect Hafeez Contractor]

Prof. Ashok Chande [Mahimtura Consultants]

Er. Venugopal Barkur [BES Consultants]

TRACK D

CURATORS

  • Ar. Ashlesh Wazkar

    Principal Architect,
     ASHLESH WAZKAR & ASSOCIATES 

  • Mr. Dnyanesh Bhave

    Director,
    DYANESH G BHAVE PLUMBING & FIRE FIGHTING CONSULTANTS   

  • Mr. Vinayak R. Sane

    MD,
    ELMARK ENGINEERS 

  •  Mr. Devindra Singh

    Lead consultant,
    FAIRCON UNO

  • Mr. Rupesh Gujarathi

    Principal Consultant,
    ELECTRO-MECH

  • Mr. Sandeep Goel

    Director -
    PROION CONSULTANTS

SESSION 1

THEME: Fire & Electrical Safety

SESSION CURATOR:

MR. RUPESH GUJARATHI

PRINCIPAL CONSULTANT, ELECTRO-MECH

TIMING - 2:30 pm - 4:45 pm

DURATION - 135 MINS

SESSION DETAILS

02:30 pm - 02:35 pm (5 mins)

Welcome Note

Speaker: Mr. Rupesh Gujarathi - Principal Consultant, ELECTRO-MECH

02:35 pm - 02:50 pm (15 mins)

Chief Guest & Keynote Speech

Fire Services in India NBC..State Fire Act

Mr. D.K. Shami - Fire Advisory Govt of India, New Delhi

2:50 pm - 3:05 pm (15 mins)

Guest of Honor & Keynote presentation

Fire Safety Challenges with regards to Infrastructure Development

Mr. Prabhat Rahangdale - Chief Fire Officer, Mumbai

3:05 pm - 03:15 pm (10 mins)

Brand Presentation

Polycab India Ltd.

Mr. Shashi Amin

03:15 pm - 4:00 pm (45 mins)

Panel Discussion

Sizing and usage of the cables as per application

"Mr. Rupesh Gujarathi - Principal Consultant, ELECTRO-MECH - Moderator

1) Mr. Birju Patel - MEP consulting Engineers

2) Ms. Anjali Prabhu - Urja Building Services Pvt. Ltd.

3) Mr. Shashi Amin - Polycab representative

4) Mr. Vinay Khatate - Indiabulls Real Estate Ltd

5) Mr. Namdev Narkar - Raymond Realty"

6) Mr. Zaid Bape - Kalpataru Ltd.

4:00 pm - 4:10 pm (10 mins)

Q&A

Mr. Rupesh Gujarathi - Principal Consultant, ELECTRO-MECH

4:10 pm - 04:40 pm (30 mins)

Knowledge Session

The Leela Hotel - Gandhinagar

1) Mr. Pankaj Dharkar - PDA

2) Ar. Ravi Ramparia - Principal, Ravi Ramparia Architects

3) Sterling Engineering Consultancy Pvt. Ltd.

4:40 pm - 4:45 pm ( 5 mins)

Thank You Note

Mr. Rupesh Gujarathi - Principal Consultant, ELECTRO-MECH

TRACK E

CURATORS

  • Ar. Lakshmi Govekar

    Skyline Architects _Mumbai

  • Ar. Akbar Bivji

    Lakshmi Akbar _Mumbai

  • Mr. Suresh K R

    Axis Façade _Mumbai

  • Ar. Kunal Kuwadekar

    Naren Kuwadekar &Associates_Mumbai

  • Mr. Gautam Bhasin

    Inhabit Group_Mumbai

  • Mr. Kamlesh Choudhari

    Glasswall System_Mumbai

  • Ar. Soyuz Talib

    STAPL_Mumbai

SESSION 1

THEME: Façade Insights & Concept Development

SESSION CURATOR:

AR. LAKSHMI GOVEKAR

Skyline Architects

SESSION CHAIR:

TIMING - 14:40 PM ONWARDS

DURATION - 120 MINS

SESSION DETAILS

14:30 - 14:35 (5 mins)

Welcome Note

Ar. Lakshmi Govekar & Mr.Jawahar Hemrani_Glass Wall Systems(Mumbai)

14:35 - 14:50 (15 mins)

Keynote Presenter

Façade Insights & Concept Development

Ar. Shakti Parmar _Shakti Parmar & Associates(Mumbai)

14:50- 15:20 (30 mins)

Knowledge Session

Nirlon Knowledge Park

Speakers:-

"1) Ar. Ravindra Kumar_Pragrup(Bangalore)

2) Ms. Sandy Dweik Thomas Bell - Wright(Dubai)

3) Mr. Kelvin Ashby King_T2 Consulting(Bangalore)

4) Er. Shriram Gramopadhye_JW Consultants(Mumbai)"

15:20 - 15:25 (05mins)

Brand Presentation

Ms. Shubhreet Parmar_Philips Signify

15:25 - 15:33 (08mins)

20 - 20 Session

Inspired Façade

Ar. Saurabh Chatterjee_Skyline Architects(Mumbai)

15:33 - 15:43 (10 mins)

Keynote Presenter

Public Building Facades

Ar. Surendra Borale_Municipal Architect_BMC(Mumbai)

15:43 - 15:51 (08 mins)

20 - 20 Session

Transformation of Façade - Period (Retro,Contemporary & Future)

Mr. Vinod Kundargi_Aspect Façade(Hyderabad)

15:51 - 15:09 (08mins)

20 - 20 Session

Façade ! Who Owns It?

Ar. Suhas Nalawade_Stellar Design Studio(Mumbai)

16:00 - 16:08 (08mins)

20 - 20 Session

Façade : External Appearance Deception

Ar. Malay Ghosh_ E - Space(Kolkata)

16:10 - 16:25 (15 mins)

Keynote Presenter

Ar. Abhin Alimchandani_STUP Consultants(Mumbai)